Duke funksionuar që nga viti 2018, Fastpay Casino shumë shpejt fitoi statusin e një institucioni solid. Organizatorët u sigurojnë përdoruesve të tyre një gamë të gjerë transaksionesh financiare, pagesa të menjëhershme dhe një gamë të madhe argëtimesh kumari. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet stimujve për klientët, përkatësisht, pa shpërblime depozite.

FastPay

Karakteristikat e shpërblimeve pa depozitë

Një nga llojet e promovimeve që përdoren shpesh në kazinotë Fastpay janë bonuse pa depozitë. Administrata e institucionit u ngarkon atyre falas përdoruesve të saj aktivë. Një bonus pa depozitë nënkupton aftësinë për të fituar para të vërteta dhe për t'i tërhequr ato sa më shpejt të jetë e mundur në një mënyrë të përshtatshme për një kumarxhi.

Kjo dhuratë bujare rrit ndjeshëm nivelin e besimit të përdoruesit dhe ndikon pozitivisht në perceptimin e tyre të faqes virtuale. Përveç kësaj, ky lloj promovimi rrit ndjeshëm interesin e vizitorëve dhe ju lejon të tërheqni më shumë të ardhur.

Përfitimet e bonuse pa depozitë në kazino FastPay

Ndryshe nga shpërblimet për rimbushjen e një depozite, Bonot pa depozitë të Fastpay Casino u jepen përdoruesve si një dhuratë për aktivitetin e tyre në sit. Ekzistojnë një numër përparësish që janë karakteristike për këtë lloj shërbimi:

 • bixhozistët nuk shpenzojnë kursime personale për të kaluar kohën e tyre të preferuar të lirë;
 • klientët mund të marrin përvojë shtesë dhe fitim duke aktivizuar lojëra elektronike të tyre të preferuar falas;
 • një dhuratë nga kazino rrit ndjeshëm shanset për të fituar.

Ndryshe nga institucionet e tjera virtuale, platforma online FastPay nuk kufizon mundësitë e përdoruesve të saj dhe vazhdimisht plotëson këtë lloj shpërblimesh. Çmime si këto mund të rrisin disponimin tuaj, të shkaktojnë një adrenalinë dhe t'ju ndihmojnë të largoheni nga problemet. lojtari nuk ka frikë të humbasë dhe merr kënaqësi të vërtetë nga procesi.

Informacion bazë për bonuse pa depozitë

Kazino FastPay

Ky lloj stimulimi bëhet i disponueshëm pas regjistrimit dhe kalimit në nivelin e dytë të programit VIP. Procedura për krijimin e një llogarie personale është mjaft e thjeshtë dhe nuk shkakton ndonjë vështirësi as për fillestarët. Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme pas aktivizimit të futni llogarinë tuaj personale dhe të siguroni të gjitha informacionet e nevojshme.

Asnjë promovim i faqes së depozitave nuk ofrohet vetëm për klientët aktivë që marrin pjesë në programin e besnikërisë. Numri dhe madhësia e tyre ndryshojnë me çdo kalim në një fazë të re të programit VIP. Në nivelin më të lartë, bonusi i marrë llogaritet individualisht për secilin klient.

Para fillimit të lojës, duhet të lexoni me kujdes jo vetëm rregullat e lojës, por edhe kushtet e bonusit të faqes. Dhurata më e zakonshme nga kazinoja është kazinotë me rrotullime falas Fastpay , të cilat përfshijnë një numër të caktuar të rrotullimeve falas në një vend të caktuar. Çdo rrotullim ka një datë skadimi, dhe nëse përdoruesi nuk ka arritur të përdorë dhuratën, të gjitha fondet e fituara në të janë djegur.

Importantshtë e rëndësishme të mbani mend se duke luajtur në këtë mënyrë, klienti nuk mund të rrisë vlerësimin e tij, sepse Pikët e Statusit jepen vetëm kur luajnë për para të vërteta.

Llojet e shpërblimeve pa depozitë

Kazino Fastpay nuk u ofron lojtarëve të saj një bonus nxitje pa depozitë për regjistrim, megjithatë, ajo vazhdimisht jep mundësinë të rrotullohen rrotullat e lojërave të tyre të preferuara falas. Promovimet e para të tilla bëhen të disponueshme me marrjen e nivelit të dytë të programit të besnikërisë VIP. Me çdo nivel të ri, përdoruesi merr një numër në rritje të rrotullimeve falas për tranzicionin dhe si një dhuratë për ditëlindjen.

Duke filluar nga niveli i tetë, kazino Fastpay nuk jep bonus depozitë në formën e një shume, e cila gjithashtu vazhdon të rritet me një ndryshim të statusit. Isshtë e pamundur të transferosh fonde në kartë ashtu. ato duhet të luhen së pari. Përveç kësaj, klientët absolutisht falas aktivë mund të llogarisin të Shtunën pa depozitë, e cila gjithashtu fillon të sigurohet nga niveli i dytë i programit të besnikërisë. Pa një bast, klientët mund të mbështeten në një kthim mujor të parave të marra nga faza e nëntë e programit.

Shpërblimi i Nivelit Lart

Ekzistojnë një numër rregullash që një klient duhet të marrë parasysh përpara se të përdorë një dhuratë nga një institucion. Para së gjithash, duhet të mbani mend se basti për këtë lloj bonusi është x10 i fitimeve nga rrotullimi falas. Vetëm atëherë lojtari do të jetë në gjendje të tërheqë para nga llogaria e tij personale.

Numri i FS rritet me kalimin në një nivel të ri:

 • në të dytën, institucioni ofron 20 FS;
 • 3 - 50;
 • 4 - 100;
 • 5 - 150;
 • 6 - 200;
 • 7 - 300.

Nëse institucioni nuk ka njoftuar anulimin, atëherë mundësia e fitimit në këtë promovim është e kufizuar nga një kufi. Shuma është 50 USD/EUR, në monedha të tjera - CAD, AUD, NZD, NOK, PLN, JPY, ZAR, shuma llogaritet në ekuivalent. Në lidhje me kriptovalutat, situata është si vijon: 0.95 LTC, 0.125 ETH, 0.24 BCH, 0.005 BTC, 22,000 DOGE. Nëse bixhozisti arrin të fitojë më shumë, diferenca do të shlyhet në vlerën maksimale të mundshme.

Pas nivelit të tetë, lojtarët marrin këtë çmim në formën e një bonus parash. Shuma është:

 • 8 - 10,500 rubla, 150 EUR/USD;
 • 9 - 70,000 rubla, 1,000 EUR/USD;
 • 10 - 175,000 rubla, 2,500 EUR/USD.

Në monedhat e tjera, shuma paguhet në ekuivalent. Ndryshe nga nivelet e mëparshme, në këtë rast nuk ka asnjë kufizim në madhësinë e fitimit. Koeficienti i basteve është gjithashtu x10 i shumës së bonusit. Importantshtë e rëndësishme të mbani mend se sistemi nuk mbledh automatikisht një çmim të tillë, prandaj, duhet të raportoni një ndryshim në statusin tuaj te shërbimi i mbështetjes teknike për të qenë në gjendje të merrni shumën e fondeve. Ikona e shërbimit të mbështetjes teknike ndodhet në fund të faqes zyrtare të kazinosë Fastpay , në cepin e djathtë të ekranit.

Bonus ditëlindje

Secili klient, duke filluar nga niveli i dytë VIP, merr këtë lloj urimi nga administrata e faqes zyrtare të internetit. Kushti i vetëm nën të cilin është e pamundur ta marrësh është ngrirja e llogarisë personale ose vetë-përjashtimi i klientit. Ata marrin një dhuratë një herë në vit dhe kreditohen në ditëlindje pasi bixhozxhiu të kontaktojë shërbimin e mbështetjes teknike. Ju mund të aktivizoni urime vetëm në këtë ditë. Koeficienti i basteve për këtë dhuratë është x10.

Kushti - shuma totale e basteve që nga marrja e bonusit të mëparshëm të ngjashëm duhet të jetë së paku gjysma e numrit të kërkuar të pikëve të kërkuara për nivelin aktual të lojtarit. Kufiri i fitimit është 50 EUR/USD, dhe për monedhat e tjera - NOK, CAD, ZAR, AUD, PLN, NZD, JPY në ekuivalent. Për kriptovalutat, kufijtë e fitimit do të jenë 0.95 LTC, 0.005 BTC, 0.24 BCH, 0.125 ETH, 22.000 DOGE.

Ngjashëm me shpërblimin për ngritjen e statusit, çmimi jepet nga niveli i dytë. Deri në të tetën, ai sigurohet në formën e rrotullimeve falas, dhe pas kësaj - si një stimul parash. Shuma e rrotullimeve dhe fondeve falas është e ngjashme me shpërblimin për ngritjen e statusit.

Rrotullime falas të Shtunave

Kur lëvizin në nivelin e dytë, klientët mund të mbështeten në një dhuratë shtesë, rrotullime falas të Shtunave. Për marrje të suksesshme, ju duhet të përmbushni kushtin - në pesë ditë pune, gur i çmuar duhet të bëjë numrin minimal të basteve të vendosura nga institucioni.

Shuma është 100 USD/EUR, 0.25 ETH, 0.01 BTC, 1.9 LTC, 0.5 BCH, 44.000 DOGE. Numri i rrotullimeve falas rritet me kalimin në një nivel të ri nga 15 në 500.