Pavarësisht nga numri i madh i kazinove në internet që shfaqen rregullisht në internet, marka e re Casino Fastpay me besim po fiton popullaritet dhe mund të pretendojë të jetë një nga kazinotë më të mira. Klubi operon nën një licencë me numër regjistrimi 8048/JAZ2020-013 të lëshuar nga qeveria e Curacao. Politika e faqes është e përqendruar në krijimin e kushteve shumë të rehatshme për lojërat e fatit emocionuese, si dhe rimbushjen dhe tërheqjen sa më të shpejtë të mundshme të fondeve të fituara.

Pse duhet të regjistroheni?

Ka shumë arsye pse vizitorët duhet të regjistrohen në Caspon Fastpay . Kryesorja është mundësia e marrjes së statusit të një anëtari zyrtar të klubit, e cila hap shumë mundësi shtesë për përdoruesit.

Përveç marrjes së një pakete të mirëseardhjes, e cila ofrohet për të gjithë fillestarët, institucioni e bën procesin e lojërave të fatit sa më interesant falë promovimeve, kodeve promovuese, stimujve të ndryshëm në formën e rrotullimeve falas dhe një programi VIP. Gjithashtu, vizitorët aktivë mund të marrin dhurata për festat, ditëlindjen, etj.

Një arsye tjetër për të krijuar një llogari personale në faqen zyrtare të kazinosë Fastpay është koleksioni i madh i makinave të fatit nga zhvilluesit më të mirë. Luajja e tyre për para të vërteta mund të rrisë ndjeshëm adrenalinën dhe të kënaqë dëshirën për eksitim.

Klientët e regjistruar tregojnë të dhëna personale, prandaj ato lejojnë administratën e institucionit të kontrollojë moshën e vizitorëve të tij, duke përjashtuar qëndrimin në faqen zyrtare të të miturve.

FastPay

Kush mund të regjistrohet në sit

Stafi i institucionit u sigurua që procedura e regjistrimit të mos shpërqendronte përdoruesit dhe ta bënte atë sa më të thjeshtë. Nuk do të shkaktojë vështirësi as për fillestarët që kanë vendosur të njihen me botën e lojërave të fatit për herë të parë. Procedura është e lejuar:

 • banorë të rritur të atyre vendeve, legjislacioni i të cilave nuk e ndalon kryerjen e kohës së lirë në hapësirën virtuale;
 • përdoruesit që nuk kanë probleme me varësinë nga lojërat e fatit dhe nuk janë në listën e vizitorëve të padëshiruar në institucion.

Banorët e më shumë se 100 vendeve mund të regjistrohen zyrtarisht në kazinonë Fastpay. Midis tyre janë vendet e CIS, si dhe vendet e afërta jashtë vendit. Banorët e MB, SHBA, Spanjës, Izraelit dhe vendeve të tjera nuk lejohen të krijojnë një llogari në institucion. Përgjegjësia për mosrespektim të rregullave dhe ligjit është e lojtarëve, prandaj, para se të vazhdoni me regjistrimin, duhet të njiheni me rregullat që rregullojnë lojërat e fatit në rajonin e vendbanimit.

Vizitorët e mitur nuk duhet të përpiqen të mashtrojnë sistemin dhe të japin informacion të rremë, sepse gjatë procesit të verifikimit, mashtrimi do të zbulohet dhe llogaria do të bllokohet. Përdoruesit kanë qasje në sit dhe në mënyrë të pavarur vendosin për nevojën e këtij procesi.

Regjistrimi në faqen e internetit të kazinosë Fastpay

Çdo bixhoz që ka vendosur të përfitojë nga ofertat bujare të faqes dhe të fillojë të luajë për para të vërteta, mund të hapë një llogari personale në kazino. Butoni i regjistrimit ndodhet në faqen kryesore të faqes zyrtare të internetit në krye të ekranit. Pas klikimit, shfaqet një dritare me fusha që kërkojnë specifikimin:

Regjistrimi i FastPay

 • adresa aktuale e kutisë së postës elektronike që i përket luajtësit;
 • fjalëkalimi;
 • monedha që do të përdoret për llogarinë e ardhshme.

Alsoshtë gjithashtu e nevojshme të konfirmoni që klienti është një i rritur dhe, pasi ka studiuar me kujdes rregullat, të pajtohet me to. Përveç kësaj, nëse dëshiron, përdoruesi mund të vendosë një kod promovues, nëse e ka një të tillë.

Pas përfundimit, administrata e faqes i dërgon një letër klientit në adresën e postës elektronike të specifikuar nga ai. Ai përmban një lidhje aktivizimi që do t'ju lejojë të përfundoni procesin e regjistrimit.

Pasi ka fituar qasje në llogarinë personale, lojtari i bixhozit duhet të sigurojë informacione më të hollësishme për veten e tij. Për ta bërë këtë, duhet të tregoni saktë dhe pa gabime emrin tuaj të plotë, datën e lindjes, shtetësinë, numrin personal të telefonit. Vetëm pas kësaj duhet të shkoni në seksionin "Arkëtar" dhe të filloni të rimbushni depozitën.

Procedura e verifikimit

Klientët e regjistruar mund të përballen me një procedurë të tillë si verifikimi. Përdoret nga administrata e institucionit për disa arsye, ato kryesore janë:

 • konfirmimi i shumicës së përdoruesit;
 • dyshimi për veprime mashtruese kundër një platforme online ose sistemit të pagesave;
 • vizita e përdoruesit në sit nga adresa të ndryshme IP;
 • konfirmimi i identitetit të lojtarit që vendosi të tërheqë fitimin;
 • gjatë tërheqjes së fitimeve, shuma e të cilave është më shumë se 2 mijë dollarë amerikanë.

Procedura do të kalojë pa probleme nëse bixhozxhiu, në procesin e krijimit të një llogarie, tregoi saktë të dhënat e tij personale dhe plotësoi saktë pyetësorin në llogarinë e tij personale. Administrata e faqes kontrollon me kujdes informacionin e marrë nga përdoruesit dhe, nëse zbulohen mospërputhje, mund të pezullojë tërheqjen e fondeve derisa të sqarohen rrethanat.

Kur përballeni me një problem të ngjashëm, mos u shqetësoni. Shtë e nevojshme të kontaktoni shërbimin e mbështetjes teknike, e cila në çdo kohë e përshtatshme për klientin do të ndihmojë në zgjidhjen e të gjitha çështjeve që kanë lindur.

Verifikimi nënkupton sigurimin e dokumenteve të tilla: faqet e skanuara të një pasaporte me një foto të pronarit dhe një tregues të vendit të regjistrimit. Numri dhe seria e dokumentit të identitetit mund të hiqet. Do t'ju duhet gjithashtu një pamje ekrani me të dhëna për rimbushjen e portofolit elektronik ose një deklaratë në kartën e përdorur për të rimbushur depozitën dhe për të tërhequr fonde. Në raste më serioze, shërbimi i sigurisë mund t'i kërkojë lojtarit të bixhozit të bëjë një "selfie" me një dokument në dorë dhe një konfirmim të datës kur është bërë fotografia.

Të gjitha aspektet e verifikimit mund të gjenden në faqen e internetit të kazinosë fastpay

Informacion i rëndësishëm për regjistrimin

Ekzistojnë një numër rregullash në lidhje me krijimin e një llogarie në faqen zyrtare të faqes, të cilat nuk duhet të harrohen. Para së gjithash, klienti duhet të mbani mend se ai ka të drejtë të ketë vetëm një:

 • llogari;
 • adresa fizike;
 • kartë bankare ose e-portofol;
 • Adresat IP;
 • llogaritë.

Administrata e institucionit konsideron që lojtarët kanë dy ose më shumë profile personale si mashtrim dhe i bllokon ata menjëherë pasi zbulojnë një shkelje. Në shumicën e rasteve, fondet nga bilanci konfiskohen.

Nëse, gjatë plotësimit të fushës së regjistrimit, klienti ka treguar llojin e gabuar të monedhës, ai gjithmonë mund ta korrigjojë këtë në llogarinë e tij personale duke ndryshuar llogarinë e monedhës në seksionin e duhur.

Konfidencialiteti

Në mënyrë që të sigurojë sigurinë e të dhënave personale, faqja merr një numër masash sigurie dhe fton përdoruesit të bëjnë të njëjtën gjë. Ju nuk duhet të siguroni qasje në profilin tuaj në faqen zyrtare të kazinosë Fastpay për palët e treta, si dhe t'u siguroni atyre një fjalëkalim.

Faqja garanton sigurinë e informacionit personal dhe nuk e lejon atë të futet në shërbimin tatimor, agjencitë e zbatimit të ligjit ose palët e treta. Ato mund të kontrollohen nga një numër i kufizuar i punonjësve të faqes virtuale me nivelin e duhur të sigurisë.

Për të eleminuar dyshimin për veprime mashtruese, administrata e institucionit mund të kërkojë shtesë dokumente nga klienti për verifikim.