Бидејќи работи од 2018 година, казиното Fastpay многу брзо се здоби со статус на солидна институција. Организаторите им обезбедуваат на своите корисници широк спектар на финансиски трансакции, инстант плаќања и огромен спектар на забава за коцкање. Посебно внимание треба да се посвети на стимулациите за клиенти, имено, без бонуси за депозити.

FastPay

Карактеристики на награди без депозити

Еден од видовите промоции што често се користат во казината на Fastpay се без бонуси за депозити. Администрацијата на институцијата им ги наплатува на своите активни корисници потполно бесплатно. Бонус без депозит подразбира можност за добивање вистински пари и нивно повлекување што е можно побрзо на начин погоден за коцкар.

Овој дарежлив подарок значително го зголемува нивото на доверба на корисникот и позитивно влијае на нивната перцепција за виртуелната страница. Покрај тоа, овој вид на промоција значително го зголемува интересот на гостите и ви овозможува да привлечете повеќе новодојденци.

Предности на бонусите без депозити во казиното FastPay

За разлика од наградите за надополнување на депозитот, бонусите без депозити на Fastpay Casino им се доделуваат на корисниците како подарок за нивната активност на страницата. Постојат голем број на предности кои се карактеристични за овој вид на услуга:

 • коцкарите не трошат лични заштеди за да го поминат омиленото слободно време;
 • клиентите можат да добијат дополнително искуство и профит со активирање на нивните омилени слотови бесплатно;
 • подарок од казиното значително ги зголемува шансите за победа.

За разлика од другите виртуелни установи, онлајн платформата FastPay не ги ограничува можностите на своите корисници и постојано ги надополнува овој вид награди. Награди како овие можат да го зголемат вашето расположение, да предизвикаат наплив на адреналин и да ви помогнат да се избегнете проблемите. играчот не се плаши да изгуби и добива вистинско задоволство од процесот.

Основни информации за бонуси без депозити

Казино FastPay

Овој тип на стимулации станува достапен по регистрацијата и преминот кон второто ниво на ВИП програмата. Постапката за креирање лична сметка е прилично едноставна и не предизвикува никакви тешкотии дури и за почетници. Исто така, важно е по активирањето да ја внесете вашата лична сметка и да ги дадете сите потребни информации.

Не се обезбедуваат промоции на страници за депозити само на активни клиенти кои учествуваат во програмата за лојалност. Нивниот број и големина се менуваат со секоја транзиција кон нова фаза на програмата ВИП. На највисоко ниво, добиениот бонус се пресметува индивидуално за секој клиент.

Пред да започнете со играта, мора внимателно да ги прочитате не само правилата на играта, туку и условите за бонус на страницата. Најчестиот подарок од казиното е бесплатно вртење на казината Fastpay , кои вклучуваат одреден број на бесплатни вртења во одреден слот. Секое вртење има датум на истекување, а доколку корисникот не успеал да го искористи подарокот, сите средства што се добиени на него се потрошени.

Важно е да се запамети дека играјќи на овој начин, клиентот не може да го зголеми својот рејтинг, затоа што Статусите за статус се доделуваат само додека играте за вистински пари.

Видови награди без депозит

Казиното Fastpay не им нуди на своите коцкари бонус за поттик без депозит за регистрација, сепак, тој постојано дава можност бесплатно да ги вртат ролните на нивните омилени слотови. Првите вакви промоции стануваат достапни со добивањето на второто ниво на програмата за лојалност на ВИП. Со секое ново ниво, корисникот добива сè поголем број на бесплатни вртења за преминот и како подарок за роденден.

Почнувајќи од осмото ниво, бонусот за без депозити во казиното Fastpay се обезбедува во форма на износ, кој исто така продолжува да се зголемува со промена на статусот. Невозможно е да се пренесат средства на картичката токму така. прво мора да се играат. Покрај тоа, апсолутно бесплатно активните клиенти можат да сметаат во сабота без депозит, што исто така почнува да се обезбедува од второто ниво на програмата за лојалност. Без облог, клиентите можат да сметаат на месечно враќање на парите од деветтата фаза од програмата.

Награда за покачување на ниво

Постојат голем број правила што клиентот мора да ги земе предвид пред да употреби подарок од институција. Прво на сите, треба да запомните дека облогот за овој вид бонус е x10 од добивките од бесплатното вртење. Само тогаш играчот ќе може да повлече пари од неговата лична сметка.

Бројот на FS се зголемува со преминот на ново ниво:

 • на втората, институцијата обезбедува 20 FS;
 • 3 - 50;
 • 4 - 100;
 • 5 - 150;
 • 6 - 200;
 • 7 - 300.

Доколку институцијата не објавила откажување, тогаш можноста за остварување профит на оваа промоција е ограничена со ограничување. Износот е 50 УСД/ЕУР, во други валути - CAD, AUD, NZD, NOK, PLN, JPY, ZAR, износот се пресметува во еквивалент. Во однос на криптовалутите, ситуацијата е следна: 0,95 LTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,005 BTC, 22,000 DOGE. Ако коцкарот успее да освои повеќе, разликата ќе биде отпишана до максималната можна вредност.

По осмото ниво, играчите ја добиваат оваа награда во форма на паричен бонус. Износот е:

 • 8 - 10.500 рубли, 150 ЕУР/УСД;
 • 9 - 70.000 рубли, 1.000 ЕУР/УСД;
 • 10 - 175.000 рубли, 2.500 ЕУР/УСД.

Во други валути, износот се плаќа во еквивалент. За разлика од претходните нивоа, во овој случај нема ограничување на големината на добивката. Коефициентот на обложување е исто така x10 од износот на бонусот. Важно е да запомните дека системот автоматски не се здобива со таква награда, затоа, треба да пријавите промена на вашиот статус на услугата за техничка поддршка за да можете да добиете износ на средства. Иконата за услуга за техничка поддршка се наоѓа на дното на официјалната веб-страница на казиното Fastpay , во десниот агол на екранот.

Бонус за роденден

Секој клиент, почнувајќи од второто ВИП ниво, добива ваков вид честитки од администрацијата на официјалната веб-страница. Единствениот услов под кој е невозможно да се добие е замрзнување на личната сметка или самоисклучување на клиентот. Тие добиваат подарок еднаш годишно и им се кредитираат на роденденот откако коцкерот ќе контактира со службата за техничка поддршка. Можете да активирате честитки само на овој ден. Коефициентот на обложување за овој подарок е x10.

Состојба - вкупниот износ на облози од приемот на претходниот сличен бонус мора да биде најмалку половина од потребниот број на поени потребни за тековното ниво на играчот. Победничката граница е 50 ЕУР/УСД, а за други валути - NOK, CAD, ZAR, AUD, PLN, NZD, JPY во еквивалент. За криптовалутите, границите на профитот ќе бидат 0,95 LTC, 0,005 BTC, 0,24 BCH, 0,125 ETH, 22,000 DOGE.

Слично на наградата за подигнување на статусот, наградата се доделува од второ ниво. До осмиот, тој се обезбедува во форма на бесплатни вртења, а после тоа - како паричен стимул. Износот на бесплатни вртења и средства е сличен на наградата за подигање на статусот.

Бесплатни вртења во сабота

Кога се селат на второ ниво, клиентите можат да сметаат на дополнителен подарок - бесплатни вртења во сабота. За успешно примање, мора да го исполните условот - за пет работни дена, скапоценикот мора да направи минимален број на облози поставени од институцијата.

Износот е 100 УСД/ЕУР, 0,25 ЕТХ, 0,01 БТК, 1,9 ЛТЦ, 0,5 БЦХ, 44 000 ДОGEИ. Бројот на бесплатни вртења се зголемува со преминот на ново ниво од 15 на 500.