И покрај големиот број на онлајн казина кои редовно се појавуваат на Интернет, младиот бренд Fastpay Casino самоуверено добива популарност и може да тврди дека е едно од најдобрите казина. Клубот работи под лиценца со регистарски број 8048/JAZ2020-013 издадена од владата на Курасао. Политиката на страницата е насочена кон создавање на многу удобни услови за возбудливо коцкање, како и на најбрзо можно надополнување и повлекување на освоените средства.

Зошто треба да се регистрирате?

Постојат многу причини зошто посетителите треба да се пријават во казиното „Фастпеј“ . Главната е можноста за добивање статус на официјален член на клубот, што отвора многу дополнителни можности за корисниците.

Покрај добивањето на пакет за добредојде, кој им е даден на сите почетници, институцијата го прави процесот на коцкање што е можно повозбудлив благодарение на промоциите, промотивните кодови, различните стимулации во форма на бесплатни вртења и ВИП-програма. Исто така, активните посетители можат да добиваат подароци за празниците, роденденот итн.

Друга причина за создавање лична сметка на официјалната веб-страница на казиното Fastpay е огромната колекција на слот машини од најдобрите развивачи. Играњето за вистински пари може значително да го зголеми напливот на адреналин и да ја задоволи желбата за возбуда.

Регистрираните клиенти посочуваат лични податоци, затоа им овозможуваат на администрацијата на институцијата да ја контролира возраста на нејзините посетители, со исклучок на престојот на официјалната веб-страница на малолетници.

FastPay

Кој може да се регистрира на страницата

Вработените во институцијата се погрижија постапката за регистрација да не им го одвлекува вниманието на корисниците и да биде што е можно поедноставна. Тоа нема да предизвика потешкотии дури и за почетниците кои одлучија за прв пат да се запознаат со светот на коцкањето. Постапката е дозволена:

 • возрасни жители на оние земји чие законодавство не забранува спроведување на такво слободно време во виртуелниот простор;
 • корисници кои немаат проблеми со зависност од коцкање и не се на списокот на несакани посетители на установата.

Identsителите на повеќе од 100 земји можат официјално да се регистрираат во казиното Fastpay. Меѓу нив се земјите од ЗНД, како и блиското странство. Resителите на Велика Британија, САД, Шпанија, Израел и други земји не смеат да креираат сметка во институцијата. Одговорноста за непочитување на правилата и законот лежи во играчите, затоа, пред да продолжите со регистрацијата, мора да се запознаете со правилата за коцкање во регионот на живеење.

Малолетни посетители не треба да се обидуваат да го измамат системот и да даваат лажни информации, затоа што за време на процесот на верификација, измамата ќе биде откриена и сметката ќе биде блокирана. Корисниците имаат пристап до страницата и самостојно одлучуваат за потребата од овој процес.

Регистрација на веб-страницата на казиното Fastpay

Секој коцкар кој решил да ги искористи дарежливите понуди на страницата и да започне да игра за вистински пари, може да отвори лична сметка во казиното. Копчето за регистрација се наоѓа на главната страница на официјалната веб-страница на горниот дел од екранот. По кликнување, се појавува прозорец со полиња за кои е потребно одредување:

Регистрација на FastPay

 • вистинската адреса на полето за е-пошта што му припаѓа на плеерот;
 • лозинка;
 • валута што ќе се користи за идната сметка.

Исто така, потребно е да се потврди дека клиентот е возрасен и, внимателно проучувајќи ги правилата, се согласувам со нив. Покрај тоа, доколку сакате, корисникот може да внесе промотивен код, доколку го има.

По завршувањето, администрацијата на страницата испраќа писмо до клиентот на е-адресата одредена од него. Содржи врска за активирање што ќе ви овозможи да го завршите процесот на регистрација.

Откако доби пристап до личната сметка, коцкарот мора да обезбеди подетални информации за себе. За да го направите ова, мора правилно и без грешки да го наведете целото име, датум на раѓање, државјанство, личен телефонски број. Само после тоа треба да отидете во делот "Касиер" и да започнете со надополнување на депозитот.

Постапка за верификација

Регистрираните клиенти може да се соочат со таква постапка како проверка. Се користи од администрацијата на институцијата од повеќе причини, главните се:

 • потврда за мнозинството на корисникот;
 • сомневање за лажни активности против платформа преку Интернет или систем на плаќање;
 • посета на корисникот на страницата од различни IP адреси;
 • потврда на идентитетот на коцкарот кој одлучи да ја повлече добивката;
 • при повлекување добивки, чиј износ е повеќе од 2 илјади американски долари.

Постапката ќе помине без проблеми ако коцкарот, во процесот на создавање сметка, правилно ги наведе своите лични податоци и правилно го пополни прашалникот во неговата лична сметка. Администрацијата на страницата внимателно ги проверува добиените информации од корисниците и, доколку се откријат недоследности, може да го прекине повлекувањето на средствата се додека не се расчистат околностите.

Кога се соочувате со сличен проблем, не грижете се. Неопходно е да се контактирате со службата за техничка поддршка, која во секое време погодно за клиентот ќе помогне во решавањето на сите проблеми што се појавија.

Верификацијата подразбира обезбедување на такви документи: скенирани страници на пасош со фотографија на сопственикот и назнака за местото на регистрација. Бројот и серијата на документот за лична карта може да се изостави. Исто така, ќе ви треба слика од екранот со податоци за надополнување на електронскиот паричник или изјава за картичката што се користи за надополнување на депозитот и повлекување средства. Во посериозни случаи, безбедносната служба може да побара од коцкарот да направи „селфи“ со документ во рака и потврда за датумот на сликање.

Сите аспекти на верификација може да се најдат на веб-страницата на брзото казино

Важни информации за регистрација

Постојат голем број правила во врска со креирање на сметка на официјалната страница на страницата, што не треба да се заборави. Како прво, клиентот мора да запомни дека има право да има само едно:

 • сметка;
 • физичка адреса;
 • банкарска картичка или е-паричник;
 • IP адреси;
 • сметки.

Администрацијата на институцијата смета дека играчите имаат два или повеќе лични профили како измама и ги блокираат веднаш по откривање на повреда. Во повеќето случаи, средствата од билансот се одземаат.

Ако, додека го пополнувавте полето за регистрација, клиентот посочи погрешен тип на валута, тој секогаш може да го поправи ова во неговата лична сметка со промена на валутната сметка во соодветниот дел.

Доверливост

Со цел да се осигури безбедноста на личните податоци, страницата презема голем број безбедносни мерки и ги поканува корисниците да го сторат истото. Вие не треба да обезбедите пристап до вашиот профил на официјалната веб-страница на казиното Fastpay на трети лица, како и да им обезбедите лозинка.

Веб-страницата ја гарантира безбедноста на личните информации и не дозволува да влезе во даночната служба, агенциите за спроведување на законот или трети лица. Тие можат да бидат проверени од ограничен број вработени во виртуелната страница со соодветно ниво на безбедност.

Со цел да се отстрани сомнежот за измама, администрацијата на институцијата може дополнително да побара документи од клиентот за верификација.